2009. június 23., kedd

Elektro


Huhh....Erőt kell gyülytenem a hosszú Elktro történethez .
Valódi Név:Maxwell Dillion
Foglalkozás:Korábban villanyszerelő most profi bűnöző
Személyazonossága:közismert
Családi Állapota:Elvált
Ismert Hozzátartozói:Norma Lynn(exfelesége) Jonathan Dillion (apja,elhunyt)Anita Dillion(anyja,elhunyt)
Álampolgársága:amerikai állampolgár (büntetett előéletű)
Csoport Tagságai:Rémes Négyes,Baljós Hatos,Baljós Hetes
Magyarországi Első Megjelenés:A Csodálatos Pókember 62. szám
Magasság:180cm
Súly:75kg
Szeme Színe:kék
Halya Színe:vöröses barna
Ereje,Képességei:Elektro,erőforrások nélkül, normál emberi erővel rendelkezik.Ha feltölti magát 226 kg-ot tud emelni.Nagyjából 1000volt elektrosztatikus energiát tud termelni percenként.Ezt árrammá alakítva kezeiből lövi ki.A villámok gyorsasága 335 km/óra.Ezt 30 méteres hatódávolságba képes kilőni.
Fegyverei:nincsenek
Történet:Max apa nélkül nőt fel.Villanyszerelőnek tanult.Az egyik nap a munkája közben egy villanypózna szerelése közben belecsapott egy villám.
Meg kellett volna ettől halnia de nem halt.A teste feltöltödött árammal amit ő maga elő tudott hívni..Gyorsan Megtanulta használni és bűnözővé vált.Az első összecsapásán Pókember KÖNNYEDÉN legyőzte pusztán megkérta tűzoltókat hogy locsolják le .Amint Max kiszaBADULT A BÖRTÖNBŐL MEGALAPÍTOTTA A BALJÓS HATOST.(Elektro,Kraven,Mysterio,Dr.Octopus,Homokember,Keselyű)Pókember nehezen de börtönbe küldte őket.Elektro mikor kilyött a börtönből csatlakozott a Rémes Négyeshez akik a Fantasztikus Négyes ellen harcolt.
A banda nemsokkal később feloszlott.Elektro egy idejig jó útra tért .De visszaesett csatlakozott a Baljós Heteshez(Elektro,Vészmanó,Rengető,Bogár,Skorpia,,Keselyű,Mysterio)Később csatlakozött az új Kraven és Venom. A felállás így sem változott Pókember ismét legyőzt őket.
Írta:Fáklya

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése