2009. augusztus 29., szombat

Híres emberek képregényekben


Bezony,van ilyen is.Sőt,nem is egyszer volt már ilyen.Ma bemutatom,hogy melyik képregényekben szerepeltek csillagok.Előző cikkünket nem folytatom majd,mert nem olyan érdekes.




Az első ilyen tudtommal a Daredevil 133. száma,ahol Fenegyerek nem mással szövetkezik,mint Uri Gellerrel.Urinak ez volt az első képregényes megjelenése,és az utolsó is egyben.Megjelent 1976 májusában.




A Marvel Premiere 50. számában Alice Cooper szerepelt vendégként.A képregény Alice "From the Inside" című albuma alapján készült.Érdekességként szerepel még benne Dr. Fingeroth és Rozetta nővér is,akik az albumban is szerepelnek.Alice Cooper sok más képregényben is szerepelt,közülük az egyik egy saját (!) mini sorozat volt.Ezek jelentek meg a Marvelnél,és még két más kiadó lapjain is szerepelt.Megjelent 1979 októberében.




Egy újabb zenés téma,de ez egy együttes.A '70-es évek egyik legkedveltebbike,a KISS.Először a Marvel Comics Super Special 1. és 5. számában szerepeltek,majd a Howard the Duck 12. és 13. számában.Két saját sorozatuk is volt.Az első 30 (!) részes,és az Image-nál jelent meg,a második "csak" négyrészes,és egy kis kiadó prezentálta.




Az amerikai elnök,Barack Obama is szerepelt már képregényben,nem sokkal megválasztása után,az Amazing Spider-Man 583. számában.A borítón lévő szöveg egyébként nagyon vicces:Pókember-"Hé,ha te rajta lehetsz az én borítómon,lehetek én a 100 dollároson?".




Hát ennyi.Sziasztok.


Írta:Johnny Blaze

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése