2009. október 12., hétfő

Érdekességek 1

Sziasztok!
Várok egy csomagot Amerikából.Ebben a csomagban 55 képregény van,ha minden igaz.Még nem jött meg,pedig azt terveztem,hogy a nagy részét bemutatom majd.Ha megjön,majd részletesen bemutatom őket.Ezért még nem az jön,amit legutóbb megígértem,de hogy addig is legyen már valami,néhány érdekesség:

A '70-es évek végén a Marvel adott ki Star Wars képregényt is.Persze ebben csak a Yavini csata után történések voltak,mert az I. részt csak 1999-ben készítették el.107 száma jelent meg.

Az '50-es,'60-as években Stan Lee írt álnéven is a Marvelnek.Állítólag azért,mert ő írta az összes Marvel-sorozatot.Ezek az álnevek Stan neve fordítva,vagy valami más volt.

1997-98-ban a Marvel megszűntetette jónéhány sorozatátA cég a csőd közepén állt,és olyan címeket,mint az Amazing Spider-Man,a Spectacular Spider-Man,mind megszűntették.Persze nemsokára újraindították a főbb címeket.Volt,ahol olyan hirtelen kellet dönteni,hogy nem tudták befejezni a történetfonalat.Pl. a Ghost Ridert a 93. számnál megszűntették.A történetek majd' 10 (!) évvel később,a Ghost Rider Finale-ben befejezték.

A Marvelt megvette a Disney.Igen,elég vicces,de tényleg így van.Nem régi hír,egy-két hónapos.Ez persze nem fogja azt jelenteni,hogy Mickey egér és Pókember egy képregényben fog szerepelni,hanem a Disney birtokolja a Marvel karakterek jogait.

Ennyi tehát mára,de nézzétek folyamatosan a blogot,mert akármelyik percben megjöhet a cucc.Azonnal írni fogok.Sziasztok.

Írta:Johnny Blaze

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése